Categories
notícies

Agraïment família

Estimades i estimats,
La família Oliveres Künzi ens sentim commoguts i agraïts per l’allau de missatges que heu fet arribar a l’Arcadi, per tot allò que heu escrit i per com ho heu dit. Estem gaudint molt llegint-vos, ja que descobrim racons de vida que l’Arcadi ha compartit amb vosaltres. Petits tresors que ara també són una mica nostres.

Estimades i estimats, 

La família Oliveres Künzi ens sentim commoguts i agraïts per l’allau de missatges que heu fet arribar a l’Arcadi, per tot allò que heu escrit i per com ho heu dit. Estem gaudint molt llegint-vos, ja que descobrim racons de vida que l’Arcadi ha compartit amb vosaltres. Petits tresors que ara també són una mica nostres.

Llegim a familiars, amistats, exalumnes, activistes, oients de xerrades, lectors i lectores de llibres, persones que l’heu conegut personalment i d’altres que no… Les anècdotes compartides ens apropen a vosaltres. Anècdotes que us han acompanyat a les classes o xerrades i que a nosaltres ho han fet a casa (com són la famosa capsa de bombons o els oxímorons).

Llegint-vos riem, ens emocionem i viatgem en el temps. Ens sentim molt acompanyats i sabem que l’Arcadi també se’n sent. Amb la malaltia i mort d’en Marcel (el nostre fill/germà) vam viure una situació semblant i sabem que el camí que estem fent és intens i té pedres que sortejarem, però com diu el poema/cançó: “Ítaca t’ha donat el bell viatge”.

L’Arcadi està gaudint aquests dies de la companyia de persones estimades i també d’un munt de converses telefòniques de totes aquelles que no el podeu visitar. Va llegint alguns dels missatges que li envieu, alternat amb el descans i les estones de visites. En un altra entrada us fem arribar un vídeo on us envia un missatge.

Esperem poder seguir gaudint de la vostra companyia durant els propers dies o  setmanes.

Moltíssimes gràcies!

Una abraçada ben forta i …

Visca la vida!

Janine, Bernat, Arnau i Albert

PD: La resta de la família també us llegeixen com si d’un best-seller es tractés.